Skjult FaceBook tracking ikon Følg med i HOFOR og energisituationen - HOFOR

Følg med i HOFOR og energisituationen

Følg med i HOFOR og energisituationen


Bemærk: Denne side er pt. ikke aktuel. Du kan læse mere om forsyninger og energispareråd andre steder på hofor.dk:

Spar energi - varme, vand og bygas

Hold dig opdateret om den seneste udvikling her - og hvad den betyder for dig.


Forsyningen til dig, som er kunde i HOFOR

Som situationen ser ud nu, bliver vores forsyning til dig ikke direkte påvirket. Forsyningssituationen er normal for både vand, fjernvarme og bygas.


Indefrysningsordning

Folketinget har vedtaget en såkaldt indefrysningsordning, som giver mulighed for at få en afdragsordning. Denne er dog ikke relevant for HOFORS kunder: Prisen for HOFORs fjernvarme ligger langt under det prisloft for ordningen, regeringen meldte ud den 23. september 2022. Det vil derfor, som det ser ud nu, ikke være muligt for dig som fjernvarmekunde at blive en del af ordningen. Indefrysningsordningen dækker heller ikke bygaskunder, men er begrænset til kunder, der benytter naturgas.


Hvad gør HOFOR for at sikre forsyningen

I HOFOR arbejder vi hver dag for, at vores kunder har vand i hanen og varme i rørene, og prisen for dine ydelser skal være så lav som muligt. Vi arbejder altid på at sikre forsyningen af fjernvarme og bygas og bygge lagre op. Vi har et moderne og yderst effektivt biomasse-fyret kraftværk (Amagerværket) og vi har arbejdet hårdt for at fylde vores lagre med biomasse.


Opfordring: Spar på energien

Vi skal stå sammen mod de stigende priser på energi og mangel på brændsler i Europa. Det gør vi nemmest, ved at spare så meget vi kan på varmen. Vent med at tænde dit fjernvarmeanlæg, hav ikke højere end 19 grader i stuerne, tag kortere varme bade og tag badet om aftenen. Al den varme, du sparer, kan vi forbruge senere, og din regning bliver mindre.Nyheder om energisituationen