Skjult FaceBook tracking ikon Økonomiske og driftsmæssige fordele ved fjernkøling - HOFOR

Økonomiske og driftsmæssige fordele ved fjernkøling

Der er mange fordele ved at skifte til fjernkøling. Nogle af de vigtigste er de økonomiske og driftsmæssige aspekter.

Driftsmæssige fordele

Som kunde hos HOFOR fjernkøling, behøver I ikke længere afsætte ressourcer til overvågning og servicering af ejendommens køleanlæg, fordi kølingen foregår centralt hos HOFOR.

I skal ikke bruge tid på vedligeholdelse af anlægget, og I slipper for driftsstop, når komponenter skal udskiftes, eller anlægget skal serviceres.

I slipper desuden for gener som følge af nedbrud i forsyningen. Forsyningssikkerheden ved fjernkøling er meget høj, fordi systemet er bygget op med flere forsyningscentraler, der begge kan forsyne hele forsyningsnettet, og centralerne bliver løbende overvåget af kvalificeret personale.

Økonomiske fordele

Ud over de besparelser, I henter ved at slippe for drift og service på anlægget, er der også penge at spare på de løbende udgifter.

Fjernkøling er typisk billigere end køling, der drives af elektricitet.

Samlet set betyder omlægningen til fjernkøling, at I kan spare op til 40 % på udgifterne til køl, når man indregner både driftsomkostninger og energiomkostninger,

Vi har desuden sørget for, at afregningen er nem. I betaler en fast pris uden uventede prisstigninger, så I kender jeres udgift og kan nemt budgettere med den.
 
Bliv fjernkølekunde hos HOFOR