Skjult FaceBook tracking ikon Bliv fjernvarmekunde - privat - HOFOR

Fjernvarme er en billig måde at opvarme din bolig på. Og vi arbejder hele tiden på at gøre den grønnere. Følg vores guide på fem trin og få fjernvarme.

Langt de fleste boliger i Københavns Kommune har mulighed for at få indlagt fjernvarme.

Fjernvarme er billigere

Prisen på fjernvarme ligger forholdsvist stabilt, og er ikke så følsom over for de svingende energipriser. Derfor er fjernvarmen i dag også en væsentlig billigere opvarmningsform end el, olie og gas.

Med fjernvarme skal du ikke længere tænke på skorstensfejer eller på at bestille olie. Vi leverer fjernvarmen direkte til dit anlæg, der ikke kræver meget vedligeholdelse. Samtidig garanterer vi en høj forsyningssikkerhed.

Opvarmning af din bolig

Varmeproduktionen er hovedsageligt baseret på overskudsvarme fra elproduktion og udnyttelse af varmen fra affaldsforbrænding. Vi arbejder hele tiden på at gøre fjernvarmeproduktionen grønnere.

Få mere at vide om fjernvarme:

fjernvarme.info
fjernvarmensunivers.dk

Pris for tilslutning af fjernvarme

Prisen for at få indlagt fjernvarme til din bolig er afhængig af boligens størrelse. For et almindeligt parcelhus ligger den på minimum 10.163 kr. inkl. moms. Beløbet dækker selve indlæggelsen af stikledninger op til 20 meter og en energimåler.

Du skal selv kontakte en vvs-installatør og indhente et tilbud på installation af en fjernvarmeenhed til din bolig.

Se aktuelle priser og gebyrer

Sådan får du fjernvarme

Er du interesseret i at få installeret fjernvarme og bor i en mindre privat ejendom, så følg vores guide ‘5 trin til fjernvarme’. En- og tofamiliehuse og rækkehuse er typiske eksempler på en mindre privat ejendom.

Bliv fjernvarmekunde hos HOFOR med ‘5 trin til fjernvarme’

Kontakt HOFOR

Ønsker du fjernvarme eller har spørgsmål omkring installation af fjernvarme, er du velkommen til kontakte os enten pr. telefon eller e-mail.

Kontakt HOFOR, Byggemodning & Kundeaftaler:
fjvtilslutning@hofor.dk