Skjult FaceBook tracking ikon Tastselv Service - HOFOR

Tastselv Service

Tid til aflæsning?

Log ind og se dit forbrug, indtast måleroplysninger, ret i dine kundeoplysninger og se din kontostatus.

OBS!

Plejer du at logge på Tastselv Service med MitID? Så læs mere her.

I forbindelse med GDPR (persondataforordning) har vi opdateret vores kundesystem og slettet de CPR-numre, hvor vi ikke har registreret et samtykke.

Hvis du ikke længere kan logge på med MitID, er dit CPR-nummer et af dem, vi har slettet. Du kan i stedet logge på med dit kundenummer og BS-kundenummer, som du finder på din regning eller aflæsningskort.

Ønsker du fortsat at kunne logge ind med MitID, kan du registrere CPR-nummeret og give dit samtykke til, at vi må opbevare det, når du har logget dig ind.

Log ind på Tastselv Service

Når du er logget ind, kan du bl.a.:

  • Ændre dine kundeoplysninger
  • Indtaste dine måleroplysninger
  • Se dit forbrug
  • Se din kontostatus


Hvorfor er det vigtigt at aflæse sin måler?

Når du modtager dit aflæsningskort, er det vigtigt, at du aflæser din måler og indberetter aflæsningen. Det sikrer, at du får en korrekt regning, der svarer til dit faktiske forbrug.

Har du problemer med at logge ind?

Hvis du har modtaget et aflæsningskort, kan du indtaste dine aflæsninger på tlf.: 8030 1303. Husk at have dit kundenummer og din aflæsning parat.

Hvis du oplever problemer, kan du evt. prøve at logge ind i en anden browser. Internet Explorer kan ikke længere anbefales, prøv fx Microsoft Edge, Chrome, Safari eller Firefox. Disse browsere kan hentes gratis på internettet.

Vi anbefaler, at du altid benytter seneste version af din browser. Ellers kan der være funktioner, der ikke virker eller vises korrekt. Benytter du Windows XP og Internet Explorer 8, eller Windows 10 og Internet Explorer 9, 10 eller 11, bør du benytte en anden browser, da disse versioner af Internet Explorer ikke længere understøttes.

Kontakt Kundeservice

Telefon: 3395 3395
kundeservice@hofor.dk
Åbningstid: Mandag-fredag: kl.: 08:30-14:30
Vagttelefon uden for åbningstid: 3888 2424