Skjult FaceBook tracking ikon Klimasikring - Vi investerer i at sikre byerne mod oversvømmelse - HOFOR

Klimasikring

Det er dyrt at klimasikre, men dyrere at lade være.


Klimaforandringerne fylder i vores hverdag. Vi går en varmere og vådere fremtid i møde, og lige nu er vi presset af vand fra skybrud, stigende grundvand og effekterne af stormflod ved kysterne.

HOFOR investerer i at sikre byerne mod oversvømmelse i fremtiden. Det sker i tæt samarbejde med ejerkommuner, andre forsyningsselskaber, lokalforeninger, boligejere, byudviklere og andre organisationer. For det er et fælles ansvar at beskytte os mod konsekvenserne af klimaforandringerne. 

Et vådere og vildere vejr kræver større investeringer, og vores klimasikringssprojekter indgår som en naturlig del af vores øvrige arbejde med håndtering af regn- og spildevand. 

Her kan du få overblik over vores klimasikringsprojekter og få gode råd til, hvordan du bedst passer på dig selv og din familie, hvis din bolig eller dit lokalområde er udsat for oversvømmelse. 


Sådan klimasikrer vi din by


Skybrudsprojekterne omfatter alt lige fra af tunneler, bassiner og grønne veje til ombygning af pladser og parker samt udvidelse af vandløb.

Gode råd til dig


Det er vigtigt, at du passer på dig selv og din familie ved skybrud. Få gode tips til, hvordan du forholder dig i situationen.

Det hurtige overblik


Når vi laver løsninger, der skal sikre områder mod oversvømmelser, skaber vi samtidigt nye, grønne pladser. Se vores projekter på et kort.
Hvidbog_thumbnail_737_min

Hvidbog om klimasikring


Med denne udgivelse ønsker HOFOR at invitere til dialog om de bedst mulige klimasikringsløsninger for byerne.

Vil du med på holdet?


Som medarbejder i HOFOR kan du være med til at gøre en forskel ved at udvikle, bygge nyt og renovere til glæde for mere end en million mennesker i hovedstadsområdet.