Skjult FaceBook tracking ikon ENERGI & VAND Science Center - HOFOR

ENERGI & VAND Science Center tilbyder skoleforløb til alle folkeskolens klassetrin i energi- og vandforsyning, klima og klimatilpasning.

Undervisningen foregår i unikke læringsrum med interaktive modeller, og understøtter folkeskolens læringsmål.

ENERGI & VAND Science Centers tilbud er gratis for folkeskoler i Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, København, Rødovre og Vallensbæk. Privatskoler og skoler fra andre kommuner er dog også velkomne på ENERGI & VAND.

Book dit skoleforløb

ENERGI & VAND bygger bro til den bæredygtige by

ENERGI & VANDs Science Center er en del af ENERGI & VAND – Videnscenter, som også rummer HOFOR Showroom og et Collaboratorium.

Formålet med ENERGI & VAND er at bygge bro til den bæredygtige by gennem uddannelse, inddragelse, formidling og forskning, for børn, unge og voksne. ENERGI & VAND er et samarbejde mellem Københavns Kommune og HOFOR.

HOFOR Showroom

I HOFOR Showroom kan du opleve HOFORs forsyningsløsninger via oplæg og interaktive modeller og få viden om fremtidens bæredygtige by.

Læs mere om besøg i HOFOR Showroom

Collaboratorium

Collaboratorium er en møde- og dialogplatform, hvor borgere, virksomheder og offentlige aktører i samarbejde kan co-designe løsninger på uddannelsesområdet samt inden for klimatilpasning i eget lokalområde.

Videnscenter

I ENERGI & VAND Videnscenter lab kan du få forskningsunderstøttet viden om, hvorfor og hvordan ENERGI & VAND arbejder med borgerinddragelse i klimatilpasning af den tætte by, uddannelse i FNs bæredygtighedsmål på forsyningsområdet og formidlings- og uddannelsespartnerskaber.

Læs mere og book aktiviteter

HOFOR Showroom
Collaboratorium
Videnscenter 

Find kontaktoplysninger for ENERGI & VAND

Kontaktoplysninger
Læs mere på ENERGI & VANDs hjemmeside