Skjult FaceBook tracking ikon Bliv bygaskunde - privat - HOFOR

Bliv bygaskunde – privat

Når du bor i lejlighed eller hus, er der forskel på, hvordan du bliver bygaskunde. Du kan læse mere herunder.

Hvis du bor i lejlighed

Vil du være bygaskunde, så skal du sikre dig, at der er et gasstik og en stigestreng (gasrør) i bygningen. Er du i tvivl, så ring til os.

Er der ikke gas i ejendommen, kan du ringe til HOFOR og få et tilbud på etablering af gasstik. Når gasstikket er etableret, skal en autoriseret VVS-installatør herefter føre en stigestreng op gennem ejendommen, ind til de lejligheder som vil bruge gas og derefter tilslutte de ønskede apparater.

Er der allerede gas i ejendommen, kan du blot kontakte en autoriseret VVS-installatør, som tilslutter dit bygasapparat, fx gaskomfur, til den eksisterende stigestreng.

Har du allerede et bygasapparat, og vil oprettes som kunde, kan du tilmelde dig nedenfor.

Hvis du bor i hus

Vil du være bygaskunde, så skal du sikre dig, at der er et gasstik ind til dit hus. Er du i tvivl, så ring til os.

Er der ikke gas i ejendommen, kan du ringe til HOFOR og få et tilbud på etablering af gas. Du kan også ringe til os og få teknisk rådgivning. Når gasstikket er etableret, skal en autoriseret VVS-installatør føre gassen hen til fx køkkenet og tilslutte de ønskede apparater.

Er der allerede gas i ejendommen, kan du blot kontakte en autoriseret VVS-installatør, som tilslutter dit gasforbrugende apparat.

Har du allerede et bygasapparat, og vil oprettes som kunde, kan du tilmelde dig nedenfor.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.