Skjult FaceBook tracking ikon Driftsinfo - HOFOR

Driftsinfo

Driftsinfo


Her finder du information om planlagte og akutte lukninger af forsyninger, større gravearbejder og evt. forsyningssvigt i HOFORs forsyningsområde.

Havarier eller akutte lukninger fremgår ikke altid af kortet. Hvis du ikke kan finde den information, du søger, er du velkommen til at ringe til HOFORs vagtstation på tlf.: 3888 2424

Bemærk venligst, at det ikke er alle browsere der kan vise kortet, og det derfor kan være nødvendigt at opgradere browseren for at kunne se kortet.

Særlige driftssituationer

  Se øvrige driftssituationer på kortet herunder.

  Signaturforklaring til kortet herunder

   Ikon for makør ved adressesøgning Markør ved adressesøgning, Ikon for makør til visning af din placering Markør til visning af din placering

  Kortet opdateres hvert 10. minut døgnet rundt.

  Bemærk, at markeringernes placering i forhold til gravearbejdet er omtrentlig.

  Klik på ikonerne for yderligere information.

  Vejarbejde

  Vejarbejde i byen: vi gør det så hurtigt som muligt. Desværre bliver arbejdet nogle gange forsinket.

  Læs om HOFORs vejarbejde i byen

  Afbrudt vandforsyning

  Har din vandforsyning været afbrudt, kan det medføre kortvarig misfarvning af vandet, og at smagen ændres. Det er uskadeligt for dig som bruger.

  Læs mere om afbrydelse af vandforsyningen

  Afbrudt varmeforsyning

  HOFOR kan afbryde varmeforsyningen for at foretage nytilslutninger, ledningsændringer, vedligeholdelse eller reparationer. Afbrydelsen sker så vidt muligt med forudgående varsel. Kortvarige, nødvendige afbrydelser i forbindelse med havari kan dog foretages uden varsel.

  Læs mere om afbrydelse af varmeforsyningen

  Tilmeld eller afmeld dig SMS-varsler fra HOFOR

  I forbindelse med driftsforstyrrelser sender HOFOR ofte SMS-varsler ud til de telefonnumre, der er registreret på adresserne i de berørte områder. Det drejer sig om akutte eller planlagte aflukninger af vandet eller fjernvarmen, vandforurening o.lign.

  https://dk.sms-service.dk