Skjult FaceBook tracking ikon Spar energi og bidrag til den grønne omstilling som fleksibel varmekunde  - HOFOR

Spar energi og bidrag til den grønne omstilling som fleksibel varmekunde 

Ejer du en større beboelsesejendom, eller er du bygningsadministrator? Og vil du spare op til fem procent på varmeregningen? Så har du nu mulighed for at blive fleksibel fjernvarmekunde i vores projekt Flexumers.

Som flexumer sparer du både energi og penge.

Og som et stort plus bidrager du til, at vi bruger færre fossile brændsler i fjernvarmeproduktionen og styrker på den måde den grønne omstilling.  

Hvad vil det sige at være flexumer? 

For at være med i projektet skal du som udgangspunkt have en større beboelsesejendom med en online ECL 310-styring af jeres varmecentral. 

Det online system gør det muligt at overtage og optimere styringen af varmesystemet på relevante tidspunkter af døgnet og sænke varmetilførslen.  

Vi sænker varmen kortvarigt

HOFOR sænker temperaturen kortvarigt på baggrund af en række data som fx vejret, karakteristika på ejendommen som alder, konstruktion og anvendelse og tidspunktet på døgnet.

På den måde kan vi se, hvornår vi kan tilføre bygningen mindre varme, uden beboerne mister komfort. Det kan vi, fordi fx mursten og beton i vægge og gulve i boligerne afgiver varme, mens varmetilførslen til ejendommen er sænket.  

Du bidrager til den grønne omstilling

Bliver du flexumer, bidrager du samtidig til den grønne omstilling, fordi sænkningen af varmetilførslen betyder, at der er mindre behov for at producere fjernvarme med fossile brændsler.

Det kan vi være nødt til at gøre i de perioder på døgnet og året, hvor der kortvarigt er størst efterspørgsel på varme hos kunderne. Det er der fx morgen og aften, når mange tager bad. 

Udviklingsprojektet varer to år. Hvis det bliver en succes, vil HOFOR gå efter at udbrede det til så mange store ejendomme i København som muligt. 

Folder om at være Flexumer

Forklaring af konceptet Flexumers

Spørgsmål og svar om Flexumers

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes for mere information 

Hvis du ønsker at høre mere, skal du udfylde nedenstående formular. Så vil du snarest blive kontaktet om projektet. Eller kan du også kontakte én af nedenstående personer fra HOFOR. 

Vi passer på dine persondata 

Læs om, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores persondatapolitik 

  Felter markeret med * SKAL udfyldes.

  Ja tak, jeg vil gerne kontaktes for mere information om Flexumers.  Kristian Honoré, energiplanlægger: 
  27954726  
  krih@hofor.dk 

  Ole Kristensen, key account manager: 
  27954881 
  olkr@hofor.dk 

  Jens Akkermann, key account manager: 
  27953038 
  jeak@hofor.dk