Skjult FaceBook tracking ikon Det siger vores ForsynOmeter-kunder - HOFOR

HOFORs ForsynOmeter-kunder har sparet energi og penge med intelligent energistyring og rådgivning fra vores energirådgivere.

Danmarks Radio sparer 186.000 kr. med ForsynOmeter

I videoen fortæller DR om deres erfaringer med HOFOR og ForsynOmeter (2:06 min.)

Med intelligent energistyring ved hjælp af ForsynOmeter og god rådgivning fra HOFORs energirådgivere, er det lykkedes Danmarks Radio at spare meget energi og mange penge, uden at det går ud over komfort eller udstyr.

Bygningsstyrelsen sparede 1,3 millioner kr.

Bygningsstyrelsen står for driften af mange af statens ejendomme. I 2011 begyndte styrelsen at bruge ForsynOmeter, som blev rullet ud til alle deres kontorejendomme i København. I løbet af de følgende tre år havde fx de sparet 1,3 millioner kroner på Slotsholmen blandt andet ved at spare på varmen.

Afsyring af varmtvandsbeholder gav ejerforening en årlig besparelse på 17.769 kr.

På billedet ses formand Kim Porst sammen med ejerforeningens varmtvandsbeholder.

Bestyrelsen i ejerforeningen Nordre Frihavnsgade var trætte af ekstraregninger på grund af dårlig afkøling. HOFORs rådgiver gennemgik ejendommens vand- og energiforsyning sammen med formand Kim Porst og fandt muligheder for store besparelser bl.a. ved at få afsyret foreningens varmtvandsbeholdere.

Hotel Savoy sparer 10.000 kr. med ForsynOmeter

I videoen fortæller Christian Oxlund om Hotel Savoys omstilling til ForsynOmeter (1:39 min.)

Efter installering af ForsynOmeter, kan direktør og ejer af Hotel Savoy, Christian Oxlund se, at varmeforbruget på hotellet er stabiliseret, og at afkølingen er markant forbedret.