Skjult FaceBook tracking ikon Den Gyldne Termostat - HOFOR

Den Gyldne Termostat er HOFORs energipris, som hvert år uddeles til en person, som har gjort en ekstraordinær indsats for at udvikle og udbrede intelligent energistyring.

Fredag den 26. marts inviterede HOFOR til et digitalt arrangement, hvor det blev afsløret, hvem der i år kan kalde sig for årets energihelt 2021. Ud af de fem nominerede faldt valget på den ambitiøse varmemester, Dennis Christensen fra A/B Tagensgård I og II.

Du kan læse mere om vinderen og arrangementet her.

Den Gyldne Termostat blev uddelt for første gang tilbage i 2015, og er siden blevet uddelt en gang årligt. HOFOR indstiller og nominerer de fem kandidater, hvorefter vinderen findes i samarbejde med Københavns Kommune og Bygningsstyrelsen. Selve prisen er sponsoreret af Danfoss.

Energistyring – ForsynOmeter

Med ForsynOmeter kan energiforbruget overvåges og optimeres. Ønsker du mere information og rådgivning om energioptimering, så kontakt HOFOR på:
3395 3845
forsynometer@hofor.dk

Læs mere om ForsynOmeter

Presse

Nedenfor oversigt over tidligere års vindere af Den Gyldne Termostat. For yderligere information og/eller yderligere pressemateriale kontakt:
kommunikation@hofor.dk


Den Gyldne Termostat 2021

Vinderen af Den Gyldne Termostat 2021 blev Dennis Christensen fra A/B Tagensgård I og II på Nørrebro.

Den ambitiøse varmemester Dennis Christensen løftede trofæet i vejret, da HOFOR afholdt Den Gyldne Termostat – og i år blev det afviklet som et digitalt arrangement.

Læs mere om vinderen her

Den Gyldne Termostat 2020

Vinderen af Den Gyldne Termostat 2020 blev Kurt Hansen fra Københavns Erhvervsakademi (KEA)

Maskinmester Kurt Hansen fra Københavns Erhvervsakademi (KEA) fik tildelt Den Gyldne Termostat 2020, for hans store årlige besparelser på varmeforbruget.

Læs mere om vinderen her.

Den Gyldne Termostat 2019

Vinderne af Den Gyldne Termostat
Den Gyldne Termostat 2019 gik til Martin Engelbrecht og AAB-afdeling 37.

Ledende ejendomsfunktionær Martin Engelbrecht og AAB-afdeling 37 fik i 2019 overrakt Den Gyldne Termostat for deres store indsats for at udvikle og udbrede intelligent energistyring.

Du kan læse mere om vinderen og de nominerede her.

Den Gyldne Termostat 2018

På billedet ses de tre nominerede til Den Gyldne Termostat 2018.

Ud af et stærkt felt på tre nominerede blev det driftsmedarbejder John Jae Kil Nielsen fra Københavns Professionshøjskole, der løb med hæderen og prisen i 2018.

Læs mere om vinderen og prisoverrækkelsen her.