Skjult FaceBook tracking ikon Reducer jeres forbrug som erhvervskunder - HOFOR

Reducer forbrug

Passer vi på energien i dag, er vi rustet til morgendagen – uanset hvad den bringer. Samtidigt aflaster vi klimaet og styrker budgettet. For selv små handlinger kan få stor effekt: Sparer vi alle sammen lidt, sparer vi alle sammen op. 
 
Ved at optimere din ejendoms fjernvarmeanlæg bidrager du ikke kun til en bæredygtig fremtid, men du kan også realisere betydelige besparelser. Og vi er her for at hjælpe dig. 

Energirigtig drift 

Har du styr på cirkulationspumpen, varmeveksleren, samt fremløbs- og returtemperatur? Hos os kan du få hjælp til at overvåge dit forbrug og identificere områder, der kan optimeres.  

Som kunde i HOFOR tilbydes du ekspertise og løsninger, så du kan opnå den optimale energieffektivitet i din ejendom. Find rådgivning i vores videoer eller deltag i vores Teknisk Akademi for at få praktiske råd til varmereduktion. Det er helt gratis. 

Ønsker du en mere detaljeret indsigt, kan du tilkøbe vores energistyringssystem, ForsynOmeter, som giver dig mulighed for nøjagtigt at overvåge dit forbrug og indfri gode besparelser.  


Der er mange muligheder for energirigtig drift, se nærmere her: