Skjult FaceBook tracking ikon Besøg Amagerværket - HOFOR

Besøg Amagerværket

Kom på besøg på HOFORs kraftvarmeværk – også kendt som Amagerværket – og se, hvordan vi producerer fjernvarme i København. En fjernvarme, som vi hele tiden arbejder på at gøre grønnere.

Vi tilbyder et begrænset antal besøg til f.eks. uddannelsesinstitutioner og relevante interessenter. Det er pt. ikke muligt for private grupper at komme på besøg.

Besøget begynder med en introduktion til Amagerværket og dets rolle i det københavnske energisystem. Herefter vil I få en guidet tur rundt i Amagerværkets nyopførte kraftvarmeblok, som fyres med certificeret bæredygtig biomasse. På turen vil I opleve de mange store og tekniske installationer, som indgår i produktionen af fjernvarme og elektricitet. Turen slutter oppe på Amagerværkets udkigsplatform. Her kan I nyde en storslået udsigt over resten af det nordlige Amager, Øresund og København.

Besøget indeholder teknisk og faglig viden om produktionen af fjernvarme og kan ikke bookes som en oplevelsestur.

Hele besøget varer 2 timer.

Turen kan ikke anbefales til personer, som lider af højdeskræk. Flere steder på ruten kan man se ned igennem gulvet, der er belagt med riste.

Felter i formularen markeret med * skal udfyldes.

    Kontaktinformation

    Besøgsdato og tidsrum

    Alternativ besøgsdato og tidsrum

    Du modtager en auto-reply efter dine forespørgsel - check din spam-folder, hvis ikke du modtager den. Vær opmærksom på, at din forespørgsel om booking desuden skal godkendes, du vil blive kontaktet så snart som muligt.