Skjult FaceBook tracking ikon Hvad går mine penge til, når jeg betaler for varme? - HOFOR

Prisen for din varme er udelukkende baseret på de omkostninger, vi har, og det betyder, at vi ikke må have hverken over- eller underskud i fjernvarmeforretningen..

Vi prioriterer at levere varme på en måde, der belaster klimaet mindst muligt. Og til det har vi brug for dig. Ved at være kunde hos os er du med til at investere i en pålidelig og en mere bæredygtig varmeforsyning. Med i prisen for varme er omkostningerne, der er forbundet til at producere varmen, at vedligeholde det store system af rør i jorden, udbygge nye bydele og investere i nye teknologier, der er med til at reducere CO2- aftrykket for varmen. Som kunde hos os er du derfor en vigtig medspiller mod en mere bæredygtig fremtid.

Læs mere om fremtidens fjernvarme

Hvis prisen på din varme stiger, kan det blandt andet skyldes, at prisen på den biomasse, der primært bruges til at producere fjernvarme, stiger. Så selvom prisen på din varme stiger, betyder det ikke, at vi tjener mere. Det betyder også, at hvis omkostningerne til at producere varme falder, så falder varmeprisen.