Skjult FaceBook tracking ikon 19 grader er ikke helt skævt - HOFOR

19 grader er ikke helt skævt

Denne side er ikke længere aktuel - find flere råd til, hvordan du kan spare på dit forbrug 

Gå til Spar energi på hofor.dk

 

Allerede nu kan vi mærke, at du, dine naboer og resten af København holder på varmen. Nu vil vi gerne bede dig om at holde fast i de gode vaner. For hvis vi holder temperaturen på 19°C grader, er det ikke helt skævt.

Inflation og energikrise – det er som om verden ikke er helt i vater. Men hvis vi sammen rammer 19 grader i hjemmet, er det ikke helt skævt. Det sparer på energien, så vi er godt rustet, selv når det bliver koldt udenfor.

Hvad er 19 grader?
19 grader er vores pejlemærke: Drejer vi alle termostaten ned til en stuetemperatur på 19 grader, er vi godt stillet i en kold tid.

19 °C  kan føles både koldt og varmt. En udetemperatur på 19 °C  i de danske vintermåneder er utænkeligt, mens en stuetemperatur på 19 °C måske bare er lidt koldere end du er vant til. Dog ikke så koldt, at det ikke kan løses med en varm sweater og et par uldne sokker.

Du tjekker bedst din rumtemperatur med et termometer. Måske har du et i stuen, i køleskabet, et stegetermometer eller måske en babyalarm, der kan måle temperatur. Alle termometre kan pejle dig ind på 19 grader.

Det vigtigste er blot, at du skruer temperaturen ned til 19 grader. Så holder vi på varmen, sammen. 

Sådan holder du på varmen
I øjeblikket florerer der mange tips og tricks til at komme igennem en kold og dyr tid. Nogle er bedre end andre. Vi har samlet de bedste og mest effektive råd til at spare på varmen her: