Som restaurationsejer kan du med en bred vifte af de bedste gasdrevne apparater kræse for både personale og gæster.
Maden bliver bedre
Mange kokke sværger til gas – og det med god grund. Den effektive varmeregulering sikrer, at arbejdet med råvarerne bliver nemmere. Resultatet er en smag og en sprødhed, der i sidste ende komplimenterer den enkelte madoplevelse.
3 fordele ved gas
- Mere plads, fordi du ikke skal opbevare gasflasker i køkkenet eller i et bur i gården
 - Dit køkkenpersonale får gode forudsætninger for at få det bedste frem i råvarerne
 - Du kan vælge mellem flere forskellige modeller inden for de forskellige gasapparater
 
Eksempler på gasapparater til restauranter:
- Kogebord
 - Grill
 - Konvektionsovn
 - Kombi-steamer
 - Stegeplade
 - Friture
 - Coup de Feu
 - Vandbad
 - Pastakoger
 - Gaspejs
 
Rådgivning
Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at få bygas i din restaurant.
                        	
                        	
                        	
                        	
