Giv den gas i restauranten

En del kokke foretrækker at tilberede maden på gas, og det giver god økonomisk mening, men der er også andre fordele ved den miljøvenlige bygas.

Som restaurationsejer kan du, med en bred vifte af de bedste gasdrevne køkkenapparaturer, pejse og terrassevarmere, kræse for både personale og gæster – og samtidig spare både penge og CO2.

Maden bliver bedre

Mange kokke sværger til gas – og det med god grund. Den effektive varmeregulering sikrer, at arbejdet med råvarerne bliver nemmere. Resultatet er en smag og en sprødhed, der i sidste ende komplimenterer den enkelte madoplevelse.

Miljøvenlig varme til hyggen

Samtidig er gas lidt af en hyggespreder – ude som inde. Gaspejse skaber en hyggelig atmosfære indendørs. Og ved udeservering, som bliver mere og mere populært blandt københavnere og turister, er terrassevarmere på gas et godt og mere miljøvenligt alternativ til el.

3 fordele ved gas

  • Du sparer penge, fordi bygas er ca. 50% billigere end el
  • Dit køkkenpersonale får gode forudsætninger for at få det bedste frem i råvarerne
  • Du kan vælge mellem flere forskellige modeller inden for de forskellige gasapparater

Læs mere om miljøfordele og beregning af CO2-udledning

Gasapparater til restauranter:

  • Kogebord
  • Grill
  • Konvektionsovn
  • Kombi-steamer
  • Stegeplade
  • Friture
  • Coup de Feu
  • Vandbad
  • Pastakoger
  • Gaspejs
  • Terrassevarmer

 
  Hent folderen ‘Gas er godt for restauranten’

Rådgivning

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at få bygas i din restaurant.

Kontakt HOFOR på tlf.: 3395 3395
Mandag til torsdag kl.: 08:30-15:30 / fredag kl.: 08:30-14:30

Også andre erhvervskunder har fordele med bygas

Bygas anvendes til proces fx hvor der kræves store energiforbrug som ved produktion af damp. Det kan være til hospitaler, vaskerier, bryggerier mv.

Flere store erhvervskunder som Carlsberg og Rigshospitalet har valgt at bruge bygas på grund af gassens gode miljøegenskaber og konkurrencedygtige pris.



Print denne side