Skjult FaceBook tracking ikon VarmeTjek samarbejde | HOFOR

VarmeTjek – gavner både klimaet og pengepungen, er et samarbejde med installatører i vores område, som skal hjælpe kunderne med at spare energi.

VarmeTjek – et samarbejde om energibesparelser

HOFOR har pligt til at sikre, at der bliver sparet mest muligt på varmeforbruget af hensyn til klimaet. Det er et krav fra Energistyrelsen.

Derfor samarbejder vi med en række vvs-installatører om at yde rådgivning om besparelser på varmen. Vi kalder samarbejdet for VarmeTjek.

VarmeTjek-installatører sikrer kvalitet

Vvs-installatører har mulighed for at dygtiggøre sig og tage certifikat i fjernvarmeanlæg.

Vvs-installatører med fjernvarmecertifikat har særlig viden om fjernvarmeinstallationer og rådgivning om energibesparelser i forbindelse med fjernvarme. Derved får du som kunde sikkerhed for, at kvaliteten af installationer og reparationer er i orden. Desuden sikrer installatøren, at varmeanlægget er korrekt indstillet, så varmen bliver udnyttet optimalt, og besparelsen bliver størst mulig.

Hvad er et fjernvarmecertifikat

For at få fjernvarmecertifikat skal man have gennemgået et kursus om fjernvarme, der omfatter fx indstilling af anlæg, komponenter, gulvvarme og varmt brugsvand. Kurset afsluttes med en censorbedømt prøve.

Sammen med certifikatet modtager installatøren et personligt id-kort, der er bevis for, at kvalifikationerne er i orden.

Certificerede vvs-firmaer, der samarbejder med HOFOR

HOFOR samarbejder med en række vvs-firmaer i det storkøbenhavnske område, der har medarbejdere med certifikat til at udføre arbejde på varmeinstallationer.

Læs mere om fjernvarmecertifikatet på FjR-ordningens hjemmeside