Det er godt at lave mad på gas | HOFOR

Det er nemmere og billigere at lave mad på bygas, og det sparer miljøet for mange tons klimabelastende CO2.

Professionelle kokke er ikke de eneste, der foretrækker at lave mad på gasblus. De færreste københavnere, som i dag har gaskomfur, kunne drømme om at skifte det ud med et elkomfur.

Ikke alene er gassen en ideel energiform til madlavning, fordi temperaturen lynhurtigt kan reguleres. Gas er også et rent produkt, der forurener langt mindre end el.

10 gode grunde til at vælge bygas
Værd at vide om bygas i dit hjem

Det er en myte, at gas fedter

Ja – det er en myte, at gas fedter. Det er fedt, der fedter. Steger du ved for høj temperatur, så sprutter fedtet fra panden eller gryden. Sørg for at have god ventilation i køkkenet, mens du laver mad.

Læs GasEntusiasternes tips om gas på Facebook:
Få 5 hurtige tips til, hvordan du laver mad over gas
Gå aldrig ned på udstyr! Tips til de rigtige køkkenredskaber til gas

Gas er billigere end el

Du får meget energi for pengene med bygas, for gassen er billig. Under halv pris i forhold til, hvad du skal betale pr. energienhed for elektricitet.

Bliv bygaskunde hos HOFOR
Få din bygas til Fastpris og spar flere penge

HOFOR Logo