Invitation: Vær med, når vi indvier det nye, moderne spildevandscenter på Smedeholm i Herlev

Den 5. november kl. 10.00 er der grund til begejstring på Smedeholm nr. 4-6. Vi indvier nemlig et moderne, fleksibelt og fremtidssikret spildevandscenter, der er klar til at blive indtaget af mandskabet.

Driftscenteret, der har afløst nogle trætte og nedslidte bygninger, skal huse alle de store spule- og servicevogne, der er nødvendige for at vedligeholde store dele af hovedstadsområdets kloaksystem. Centeret huser også vaskehal, lagerbygning og et udenoms areal.

Mange funktioner er blevet samlet under et tag, og mandskabet glæder sig til at tage deres nye fælles kantine, badefaciliteter, motionsrum og kontorbygninger i brug.

Spildevandscentret her på Smedeholm er en krumtap i vores spildevandssystem. Det er nemlig bilerne og mandskabet her på Smedeholm, der sørger for flow og god standard i hele HOFORs spildevandssystem. Opgaven med at vedligeholde hele dette system kræver stærke maskiner – og rigtige mænd. Begge dele har vi her på Smedeholm“, sagde administrerende direktør i HOFOR, Lars Therkildsen, da første spadestik blev taget i starten af året.

Program for arrangementet den 5. november kl. 10.00

  • Taler ved Lars Therkildsen, HOFORs administrerende direktør, Thomas Gyldal Petersen, Herlevs borgmester, Totalentreprenør Raunstrup A/S og Bernd Kjelland Ark maa bygherrerådgiver
  • Snoren klippes over
  • Mulighed for rundvisning
  • Lidt godt til ganen
  •  
    Der kan parkeres ved Smedeholm.

    Bygherre: HOFOR A/S – Totalentreprenør: Raunstrup A/S – Designansvarlig og bygherrerådgiver: Bernd Kjelland Ark maa.Print denne side