Sådan kan du spare penge og energi i dit hjem

Mange husejere vil gerne forbedre boligen, så de kan spare på varmeregningen og undgå træk og kulde om vinteren. Det kan virke uoverskueligt at komme i gang, men det behøver slet ikke være svært at spare energi og penge. HOFOR samler her en række nemme råd til dig, der bor i villa.

Tænd langsomt, når det bliver koldt
Det er en god idé at skæve til temperaturerne udenfor og skrue gradvist op for sit fjernvarmeanlæg. Det er nemt og kan spare de danske familier både penge og energi – uden at nogen skal sidde og fryse i tykke uldsokker. Ved at tænde langsomt kan du spare op mod 2000 kroner om året ved blot få minutters indsats et par gange over de kolde måneder.

Sommerluk, når det bliver varmt
En familie i et parcelhus kan i gennemsnit spare 1000 kroner på varmeregningen og mindske deres CO2-udslip med 100 kilo om året, blot ved at dreje på sommerventilen på fjernvarmeanlægget, når det bliver varmt udenfor. Det tager kun et par minutter. Se hvordan du sommerlukker her.

Få et gratis energitjek af din bolig
En renovering af huset kan synes uoverkommelig, men HOFOR vil gerne hjælpe dig på vej. HOFOR samarbejder med BetterHome, som yder professionel rådgivning til dit renoveringsprojekt.

  • Få et komfortabelt og energibesparende hjem med håndværkerfradrag og attraktiv finansiering.
  • Få et tilskud fra HOFOR direkte i din lomme pr. kWh, du sparer.
  • Start med en gratis gennemgang af dit hjem. Det kan blive en begyndelse på et bedre hjem, og store besparelser for dig.

Bestil et servicetjek af dit varmeanlæg
Dit fjernvarmeanlæg skal plejes, hvis du skal sikre dig besparelser. Med et servicetjek af en fjr-certificeret VVS-installatør kan du være sikker på, at varmen bliver udnyttet bedst muligt, og at du opnår den største besparelse.

Tag kontakt til en FjR-certificeret VVS’er, de er eksperter i fjernvarmeanlæg. Hvis du ikke kender én selv, samarbejder HOFOR med en række VVS-firmaer.Print denne side