Ejendommen Buen opnår den bedste energiudnyttelse i 2014 vedrørende fjernkøling fra HOFOR

Når en ejendom anvender fjernkøling fra HOFOR, reducerer bygningen CO2-udledningen i København i forhold til at have et lokalt køleanlæg. I særdeleshed har én bestemt kunde bidraget ekstraordinært positivt med at reducere CO2-udledningen, idet ejendommen opnåede en energiudnyttelse udover det sædvanlige i 2014.

Derfor modtager Ejendommen Buen et diplom for den bedste energiudnyttelse i 2014 vedrørende fjernkøling fra HOFOR. Ejendommen Buen var i stand til at udvise en imponerende udnyttelse af energien i det kolde fjernkølevand. Ejendommen Buen har igennem den effektive energiudnyttelse bidraget til en lav CO2-udledning pr. MWh, og bygningen har hermed bidraget ekstraordinært til at indfri visionen om at gøre København CO2-neutralt i 2025.

Fjernkøling har derfor tildelt Ejendommen Buen et diplom, samt en præmie for den imponerende udnyttelse af energien i fjernkølevandet i 2014.

Tillykke til Ejendommen Buen, og tak til alle fjernkølekunderne hos HOFOR, som også er med til at reducere CO2-udledningen i København.

Plant Ejendommen Buen Salgsingeniør Leslie Jensen fra forretningsområdet Fjernkøling overrækker diplomet til ejendomschef Joe Fnug Hansen fra Ejendommen Buen.Print denne side