Spar med energistyring – ForsynOmeter

Med ForsynOmeter kan I overvåge og optimere jeres energiforbrug. Har I brug for energirådgivning, kan vores eksperter hjælpe.

En ejendom kan typisk spare 10% på regningen ved at optimere energiforbruget med ForsynOmeter. Men hvor skal I sætte ind? Måske løber et toilet i en af lejlighederne? Eller måske er afkølingen af vandet i fjernvarmeanlægget ikke optimal? Med HOFORs ForsynOmeter får I mulighed for at sætte ind præcist der, hvor effekten vil være størst.

Tjek om I kan få ForsynOmeter

Overvåg og optimer energiforbruget

Vi ser energistyring som en fælles interesse, vi deler med jer, hvor målet er et sundt og intelligent indeklima. Det gavner både miljøet og økonomien.

ForsynOmeter har vi udviklet til jer, der vil:

  • Følge det reelle forbrug og sætte det op imod ejendommens budget.
  • Have besked med det samme ved et for højt energiforbrug.
  • Sikres imod for lav afkøling ved hjælp af alarmer.
  • Optimere energistyringen sammen med vores energirådgivere og understøtte det grønne miljø.
ForsynOmeter er:
energioptimering i boligforeninger

energioptimering hos større ejendomsudlejere

Tjen investeringen hjem på et år

Med ForsynOmeter kan I hele tiden følge ejendommens vand- og energiforbrug via fjernaflæsning – på computer, tablet og smartphone. Via en alarmfunktion får I straks besked om et afvigende forbrug – og det betyder kroner sparet.

Vores kunder tjener typisk investeringen i ForsynOmeter hjem på et år.

Se priser eller bestil ForsynOmeter

Få hjælp af vores eksperter

Søger I rådgivning til at få udnyttet muligheder og tacklet udfordringer i jeres energistyring, kan vores energirådgivere hjælpe jer. Energirådgiverne følger udviklingen på energimarkedet tæt, og er eksperter inden for deres felt. Skal I søsætte et større projekt, kan vores rådgivere også hjælpe med at indtænke energioptimering.

Interesseret i ForsynOmeter?

Vi tror på værdien af den personlige kontakt, så vores rådgivning kan ske ud fra et kendskab til jeres ejendomme og behov. Derfor vil I få en fast kontaktperson, når I vælger ForsynOmeter.

Bliv kontaktet om ForsynOmeter ›

 

 

Kontakt os gerne for yderligere info

  2835 6105
  forsynometer@hofor.dkPrint denne side