Skjult FaceBook tracking ikon Nye fjernaflæste målere i HOFORs forsyningsområde - HOFOR

Nye fjernaflæste målere i HOFORs forsyningsområde

I løbet af de næste fem år vil HOFOR udskifte alle mekaniske vandmålere til fjernaflæste målere i hele vores forsyningsområde. I København vil vi desuden udskifte varmemålerne.  

HOFOR indleder udskiftningen af målere hos borgerne i Herlev i slutningen af 2021. Tidshorisonten for de øvrige kommuner fremgår af kortlinks her på siden.

Kundefordele i sigte

Udskiftningen til de fjernaflæste målere er et skridt i den mere digitale og ikke mindst grønne retning.  For eksempel vil det ikke længere være nødvendigt at sende aflæsningskort med posten.

Samtidig kan du som kunde se frem til, at du ikke længere skal indberette vandforbrug til HOFOR. Med den nye fjernaflæste måler vil aflæsningen ske helt automatisk. Det sparer både din og vores tid.

Tidsplan for målerskifte

Kort nedenfor viser, hvornår de øvrige kommuner i HOFORs forsyningsområde forventes at få udskiftet målere til nye, fjernaflæste målere. Klik på kortlinks og se informationerne for din kommune.

Digitale fremtidsperspektiver

På længere sigt er målet, at vi med de fjernaflæste målere lettere kan identificere lækager. Det vil betyde, at vandspild kan mindskes i betydeligt omfang, til gavn for både dig og klimaet.

Samtidig kan du som kunde også se frem til at tilgå dine egne forbrugsdata digitalt og dermed få større indsigt i dit vandforbrug og dine vaner. På den måde kan du få hjælp til at spare på vandet.

Vil du vide mere?

Tidsbestilling til målerskifte klarer du via dette link:

Bestil tid til målerskifte

Har du spørgsmål til fjernaflæsning, er du velkommen til at kontakte HOFOR på:

kundeservice@hofor.dk