FAQ / Jeg skal flytte, hvad gør jeg?

Det er vigtigt, at du melder flytning til tiden. Du kan melde flytning her på hjemmesiden via www.tastselvservice.dk, sende os en email på: kundeservice@hofor.dk, sende et flyttekort eller ringe på tlf. 3395 2301 og fortælle os din måleraflæsning og flyttedato.

Husk, at det er den, der er tilmeldt på adressen, der har ansvaret for forbruget på adressen.

Sådan gør du, når du flytter ud
Du skal aflæse din måler på den sidste dag, du står for boligen, og hurtigst muligt give os besked om aflæsningen, aflæsningsdatoen, flyttedatoen og din nye adresse. Oplys også meget gerne den nye beboers navn. Vi sender en slutopgørelse til din nye adresse ca. 1 uge efter, at vi har modtaget din flyttemeddelelse.

Sådan gør du, når du flytter ind
Du skal aflæse din måler på den første dag, du står for boligen, og hurtigst muligt give os besked om aflæsningen, aflæsningsdatoen og flyttedatoen.

Du modtager et velkomstbrev fra os ca. 1 måned efter, at vi har modtaget din flyttemeddelelse. Husk at sætte dit navn på dør eller postkasse.

Vær opmærksom på, at du skal henvende dig til os, hvis der er en gasmåler i dit køkken. Også selvom du har et elkomfur, eller hvis du har planlagt at udskifte gaskomfuret med et elkomfur.

178

Oprettet i: FlyttePrint denne side